Üzletünk címe: 1155 Budapest, Széchenyi út 11. Nyitva: H-P 10-18 - Tel: (1) 479-0692
Ha a terméket munkanapokon 11 óráig házhozszállítással rendeli meg következő munkanapon a futárszolgálat már kiszállítja a megadott címre. A munkanapon 11 óra után leadott rendeléseket két munkanap múlva szállítja ki a futárszolgálat. A termékek legkorábbi kiszállítási ideje pontosan megtalálható a termék adatlapján weboldalunkon.

A szállítási költség az ország egész területére:
 
- Bruttó 50ezer forint feletti vásárlás esetén bruttó 1.190Ft
 
- Bruttó 50ezer forint értékű vásárlás alatt bruttó 1.690Ft
 
(Üzletünkben történő átvétel esetén nincs szállítási díj!)

Több termék rendelése esetén Önnek csak egy szállítási költséget kell fizetnie.
A házhozszállítást a GLS Hungary (továbbiakban GLS) végzi. A GLS küldeményeit Magyarországon a felvételt követő munkanapon, munkaidőben (8-20 óra között) kézbesíti.

Ha a csomag kézbesítése első alkalommal nem járt sikerrel, a GLS írásbeli értesítő formájában tájékoztatja a Címzettet erről a tényről. Ezt követően a GLS a következő munkanapon ismét megkísérli a kézbesítést. Ha ez is sikertelen, a Címzettnek még lehetősége nyílik arra, hogy az utolsó írásbeli értesítő elhelyezése utáni hét munkanapon belül a GLS-sel telefonon megbeszéljen egy utolsó időpontot, amikor átveheti a csomagot. Ha ez az időszak letelik a csomag visszaszállításra kerül a feladóhoz. A GLS futár szolgáltatás igénybevételével a futár csak abban az esetben adja át csomagját a címzettnek, ha a címzett a csomagcímkén megjelölt összeget a futárnak egy összegben, készpénzben kifizeti.
 
 
 
Csomagszámkövetés: klikk ide